Inbrottslarm är en viktig del i en fastighets säkerhetssystem

Tillsammans med våra samarbetspartners tillhandahåller vi inbrottslarm för företag, butiker, restauranger, offentlig verksamhet och privata hem.

MapR-Touch

Hur jobbar vi med inbrottslarm?

Ett effektivt inbrottslarm som ska skydda människor och verksamheter måste alltid skräddarsys utifrån försäkringskrav, behov och lokala förhållanden. Varje nytt projekt inleds därför med en analys av verksamheten, ofta med besök på plats där grundläggande kravanalys formuleras. Vid platsbesöket kan våra erfarna larmtekniker utföra en riskanalys och lokalisera eventuella riskzoner som kan behöva ytterligare säkerhetsåtgärder. Kravanalysen tillsammans med riskanalysen ligger sedan till grund för vår rekommendation.

När inbrottslarmet är installerat driftsätter vi det och utbildar personal. Slutligen utfärdas ett anläggarintyg som garanterar inbrottslarmets larmklass.

FAQ

Vad bör jag tänka på innan jag installerar larm?

Om man vill att larmet ska kopplas till en larmcentral med utryckningar eller om man vill ha det kopplat till mobiltelefon. Vi hjälper er med bästa lösningen för dig.

Kan jag lämna mitt husdjur hemma när larmet är på?

JA har man husdjur så gör man en anpassning av larmet med en detektor som kan hantera Husdjur, Alternativt så anpassas inbrottslarmet efter typ av husdjur och detektering i bara skalskyddet.

Kan jag larma av/på enskilda delar av mitt hus?

I de flesta anläggningar så går det att larma hela anläggningen eller delar av den som olika larmzoner.

Kontakta oss

  • Behöver du kopiera nyckel eller byta lås?
  • Är det dags att se över passersystemet eller säkerhetssystemet?
  • Har du frågor om kameraövervakning?

Kontakta oss