Kameraövervakning

Kameraövervakning för alla behov

Allt fler efterfrågar säkerhetssystem med kameraövervakning. Kameraövervakningen används för att skydda personal från arbetsrelaterade skador eller förhindra intrång, stöld eller sabotage. Vi tillhandahåller kameraövervakning för butiker, industrier, byggarbetsplatser och företagsägare.

Kunden ansöker själv om tillstånd enligt kameralagen. På senare år har det gjorts förenklingar i tillståndsansökan. Mer om kameralagen går att läsa på Integritetsskyddsmyndigheten, IMY. https://www.imy.se/verksamhet/kamerabevakning/

Vid frågor kan vi hjälpa till med vår expertis inom kameraövervakning.

Kameraövervakning
Kameraövervakning

Våra leverantörer

Det finns en uppsjö av övervakningskameror på marknaden. Vi arbetar enbart med övervakningskameror, från ledande tillverkare som uppfyller våra höga kvalitetskrav. Våra kunder ska känna sig trygga i att deras kameraövervakningssystem är stabila och lever upp till förväntningarna.

FAQ

Vad står CCTV för?

CCTV står för “closed-circuit television”

Vilken kamera ska jag välja?

Ska du ha kameran inne eller ute? För utomhus ska du välja en som är IP-klassad kamera samt även med IK-klassning dvs vandaliserings- eller slagskyddad kamera.

Fungerar kameran när det är mörkt utomhus?

Vid utomhusbruk är någon form av inbyggd belysning eller strålkastare som kan tändas (valfritt) vid upptäckt rörelse under dygnets mörkare timmar att föredra.

Kontakta oss

  • Behöver du kopiera nyckel eller byta lås?
  • Är det dags att se över passersystemet eller säkerhetssystemet?
  • Har du frågor om kameraövervakning?

Kontakta oss